| Sorularınız Ve Cevapları | |
|
+3hewlett2 fantoft_kirke kOban 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Draven Admin
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Cuma Mayıs 09, 2008 11:34 pm | |
| | |
|
| |
fantoft_kirke Çırak
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Ptsi Mayıs 12, 2008 3:25 am | |
| adadakilere saldırmak bizim aleyhimize olan bi vaka gibi görünmektedir bana göre ancak adadakileri kovmak isteyen bi adamı sildim oyundan.adadakilere saldırmak lehimize bi durummudur aleyhimize olan bi durummudur ? savunma için phalanx mı okcu mu daha iyi ?savunma için ideal sayı olarak bi de asker türü nasıl olabilr? | |
|
| |
Draven Admin
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Ptsi Mayıs 12, 2008 6:07 pm | |
| Adadakilere saldırmak aleyhinizedir. Yoska benim gibi tüm kaynakları kendiniz geliştirmek zorunda kalırsınız. Savunma için tabiki phalanx. Şimdi o etrafındaki düşmanlarının potansiyeline göre değişir. Benim gibi bir adama karşı en az 400 tam geliştirilmiş phalanx + belediye binanla aynı seviye surun olması lazım.
Güçsüz adamlar yoksa 50 phalanx da yeter diye düşünüyorum. | |
|
| |
fantoft_kirke Çırak
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Salı Mayıs 13, 2008 11:39 pm | |
| oyunda bazı adamların isimleri adaya genel bakıs haritasında gri çıkıyo bazısında palmiye gibi bi ağaçmı ne ondan çıkıyo oyunda ne neyi ifade ediyo yada hangilerine saldırıp saldırmamaız gerekiyo bi işareti var mı bu işin | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Cuma Mayıs 16, 2008 4:50 pm | |
| ismi gri çıkanlar inaktifdir.yani oyuna uzun süre online olmamışlar.saldırmak için çok idealdirler.ama adamın donanması var ise saldıramazsın.çünkü limanı kuşat seçeneği yok.inaktiflerde neden böyledir bende bilmiyorum
palmiye olanlara ise tatil modundadır.onlara hiçbirşekilde saldıramazsın.sadece mesaj gönderebilrsin.tatil moduna girersen sana kimse saldıramaz ama sende hiçbir faaliyette bulunamazsın.işçilerin,bilimadamların,köylülerin hepsi tatil yapar.kaynağın , araştırman ve para kazanman durur(donar).bazı uyanıklar çok saldırı alınca tatil moduna girer ama eğer şehrin saldırı altındaysa yani şehrine doğru yola çıkmış bir birlik var ise tatil moduna giremiyorsun. |
|
| |
fantoft_kirke Çırak
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Ptsi Mayıs 19, 2008 7:03 pm | |
| sömürgelerdeki vali konağını saray kademesine getirmezsek sonucları ne olur ? | |
|
| |
Draven Admin
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Ptsi Mayıs 19, 2008 7:11 pm | |
| Daha az köylüden yararlanırsın. Nüfus arttıkça kaybın çoğalır. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Perş. Mayıs 22, 2008 6:47 pm | |
| pek soru değil ama umarım işinizi görür http://ikariam.immortal-nights.com/ikafight/index.php bu kara ordusu için http://ikariam.immortal-nights.com/ikafight/index.php?battleType=sea buda deniz savaşı için şunuda ekliyim Slinger ---------------- Taş Atıcı Swordsman ----------- Kılıç Ustası Phalanx --------------- Phalanx Archer ---------------- Okçu Gunsman ------------- Tüfekçi Gyro ------------------ Gyrokopter Steamgiant ----------- Buhar Devi Bombardier ---------- Topçu Ram ------------------ Şahmerdan Catapult -------------- Mancınık Mortar ---------------- Balon Cook ------------------ Aşcı Doctor ---------------- Doktor Spies ----------------- Casus Town Level ---------- Belediye Binası Seviyesi Wall Level ----------- Sur Seviyesi deniz simülatörü Ram -------------------- Şahmerdan Gemisi Ballista ---------------- Okçu Gemi Flamethrower --------- Alev Atıcı Catapult --------------- Mancınık Gemisi Mortor ----------------- Havantopu Gemisi Paddle-wheel --------- Buharlı Şahmerdan Diving Boat ------------ Denizaltı |
|
| |
fantoft_kirke Çırak
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Cuma Mayıs 30, 2008 4:26 pm | |
| bi kişinin aynı 2 hesabı var nereden şikayet edebilirim ? | |
|
| |
i-c Çırak
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Paz Haz. 01, 2008 11:29 pm | |
| | |
|
| |
fantoft_kirke Çırak
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları C.tesi Haz. 07, 2008 11:02 am | |
| Şehrin daha fazla kullanılabilir aksiyon puanı yok! böyle bişey diyor bu ne ? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları C.tesi Haz. 07, 2008 8:27 pm | |
| aksiyon puanı sehir merkezi seviyesini yulselttigin zaman gelen bişi... mesela bir yere mal gonderion.bunun için bir aksiyon puanı harcarsın.ama endişelenmene gerek yok.malı gonderip gemin geri geldigi zaman aksiyon puanın geri geliyor.aksiyon puanı için belediye merkezinin kademesini artırman gerekiyor.benimki 24 aksiyon puanım ise 6. |
|
| |
fantoft_kirke Çırak
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Paz Haz. 08, 2008 10:35 am | |
| anladım yani 6 aksiyon uygulayabilrsin demek gibi bişey o da.neyse sağolasın | |
|
| |
hewlett2 Çırak
Mesaj Sayısı : 51 Nerden : ANTALYA İş/Hobiler : Müzik müzik müzik Lakap : thelasthorse Kayıt tarihi : 30/04/08
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Paz Haz. 22, 2008 2:54 pm | |
| eee peki aksiyon puanı en fazla kaç olabiliyor? | |
|
| |
Draven Admin
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Ptsi Haz. 23, 2008 1:36 pm | |
| Belediye binana göre değişir. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Cuma Haz. 27, 2008 5:05 am | |
| donanmamı neyden kurayım.denizaltıya kadar herbişi var |
|
| |
CaGLaR_35 Çırak
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Ptsi Tem. 14, 2008 7:08 pm | |
| bir köye günde en fazla kaç kere saldırabilirim. Sanırım fazla saldırınca ceza alınıyor. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Ptsi Tem. 14, 2008 7:47 pm | |
| 24/6 yani bir köye bi gün içinde yalnızca altı saldırı yapabilirsin.ama ittifak savaşı durumunda değişir.istedigin kadar saldırabilirsin.bazı kişiler bilmiyor bu kuralı o yüzden ben herkese istediğim kadar saldırırım. |
|
| |
Draven Admin
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Ptsi Tem. 14, 2008 9:11 pm | |
| Dikkat et de patlamasın. | |
|
| |
CaGLaR_35 Çırak
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Ptsi Tem. 14, 2008 11:05 pm | |
| harbiden dikkat et. ilk yüzden birsürü kişi tanıyorum ceza aldılar kaldılar öle. | |
|
| |
furkanbedir Çırak
| Konu: Geri: Sorularınız Ve Cevapları Ptsi Eyl. 29, 2008 3:54 pm | |
| Güvenli Yağmalanabilir Toplam Kapasite
Cam 90 0 16 80
GÖSTERİYOR DEPODAN NASIL CAM KULLANACAĞIM BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM DEPODA 90 TANE GÜVENDE GÖRÜNÜYOR ÖYLE DEĞİL Mİ ? | |
|
| |
| Sorularınız Ve Cevapları | |
|