| Hangi enstrümanı kullanıyorsun? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
justice Çırak
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 38 Nerden : istanbul İş/Hobiler : bass guitar,books,music Lakap : jason Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Hangi enstrümanı kullanıyorsun? Paz Mart 02, 2008 2:46 pm | |
| Müzikle yakından ilgilenen,müziği parçalara ayırabilen herkes genelde bir enstrüman kullanır veya kullanmak istemiştir.Paylaşmak güzeldir (OmO) Örneğin ben bas gitar çalmaya çalışıyorum. | |
|
| |
bujju Çırak
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 37 Nerden : İSTANBUL Lakap : BUJJU Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: Hangi enstrümanı kullanıyorsun? Paz Mart 02, 2008 10:33 pm | |
| ben kullanmıyorum | |
|
| |
Draven Admin
| Konu: Geri: Hangi enstrümanı kullanıyorsun? Paz Mart 02, 2008 11:12 pm | |
| Her tür Gitar. | |
|
| |
CaraMiA Mod
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 39 Nerden : Smyrna Lakap : Nazi Kayıt tarihi : 01/03/08
| |
| |
Draven Admin
| Konu: Geri: Hangi enstrümanı kullanıyorsun? Paz Mart 02, 2008 11:36 pm | |
| Al bitane, öğretirim ben. | |
|
| |
hewlett2 Çırak
Mesaj Sayısı : 51 Nerden : ANTALYA İş/Hobiler : Müzik müzik müzik Lakap : thelasthorse Kayıt tarihi : 30/04/08
| Konu: Geri: Hangi enstrümanı kullanıyorsun? Ptsi Mayıs 05, 2008 4:02 pm | |
| ben gitar öğretmeniyim klasik akustik(zaten pek bi fark yok arada) elektro bas gitar çalıyorum diyebiliyorum. diğer enstrumanlar yan flüt bağlama bendir bonga tumba djembe piano we trompet eğitimi aldım!!!! antalyada olup ders almak isteyenlerin dikkatine ( reklam:D:D) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi enstrümanı kullanıyorsun? C.tesi Haz. 14, 2008 8:56 pm | |
| ben flüt çalmayı bile beceremem.bu yüzden müzik derslerinden hep nefret etmiştim. |
|
| |
Draven Admin
| Konu: Geri: Hangi enstrümanı kullanıyorsun? C.tesi Haz. 14, 2008 10:46 pm | |
| Yetenek meselesi dostum. | |
|
| |
hewlett2 Çırak
Mesaj Sayısı : 51 Nerden : ANTALYA İş/Hobiler : Müzik müzik müzik Lakap : thelasthorse Kayıt tarihi : 30/04/08
| Konu: Geri: Hangi enstrümanı kullanıyorsun? Paz Haz. 22, 2008 3:09 pm | |
| aslında herkes anasının karnında öğrenmiyo benm en büyük avantajım babam dewlet flarmoni orkestrasında şef ve eğitime beni 7 yaşndayken ( aslında bayağı geç bi yaş cidden ) baslatmış. budur yani olayın görünen kısmı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi enstrümanı kullanıyorsun? Paz Haz. 22, 2008 6:51 pm | |
| eğer başlık çalmayı sevdiğiniz enstrüman hangisidir olsaydı kesin kaval derdim.aklıma direk dağ başında kuzuları otlatırken sırtını ağaca dayamış , yanında azığı olan bir çoban geliyor.işte huzur bu. |
|
| |
hewlett2 Çırak
| Konu: Geri: Hangi enstrümanı kullanıyorsun? Perş. Haz. 26, 2008 4:02 am | |
| bide şu açıdan bakın olaya o kadar enstruman çalıyorum abartısız evimde7 tane gitarım war ama sevgilim yokkkkkkk ama aşkım yoooook benim aşkım yoook ama aşkım yooook benim aşkım yok yalnızım çoooooook | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi enstrümanı kullanıyorsun? Cuma Haz. 27, 2008 5:17 am | |
| senin asıl problemin askerlik.bak bu askerlik bi bitsin sonra bide biryerde işe başladınmı herşey birer anı olarak kalıcak. |
|
| |
| Hangi enstrümanı kullanıyorsun? | |
|